donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Klassieke concerten bij Zorgplein Maaswaarden

26 januari 2013
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

WIJK EN AALBURG - In 2013 gaat Zorgplein Maaswaarden een tiental klassieke concerten verzorgen in het atrium van Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg. Deze concerten zijn niet alleen bedoeld voor de intramurale cliënten maar ook voor geïnteresseerde uit de omgeving. De concerten worden uitgevoerd door bekende en minder bekende pianisten. Deze eerste concertreeks wordt gesponsord door oud huisarts, Karin van Haren.

Het eerst klassiek concert vind plaats op zaterdag 26 januari en hiervoor zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar a € 5,- per kaartje inclusief 1 consumptie.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf. De pianist die u die avond kunt beluisteren is dhr. T. de Ruiter uit Wijk en Aalburg en hij speelt werken van Bach, Mozart en Schubert.

Inmiddels zijn er al een aantal pianisten bekend maar hiervoor aanmelden kan nog steeds. Men moet in staat zijn om een programma van tweemaal drie kwartier te vullen met bekende en misschien minder bekende componisten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Zorgcentrum Wijkestein

Wijk en Aalburg

0416-698400

mailto:b.noorloos@maaswaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!