zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Tafeltennistoernooi TTV Rally

19 januari 2013
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

WIJK EN AALBURG - Deze zaterdag wordt bij Tafeltennisvereniging Rally het grootste tafeltennistoernooi uit de regio gehouden: het ABC Mortel Open 2013. Dit toernooi is dit jaar uitgegroeid tot een landelijk toernooi. Van Enschede tot Tilburg komen diverse toppers deze dag naar Wijk en Aalburg om de felbegeerde ABC Mortel Open 2013 wisselbeker te winnen.

Er zijn drie categorieën waarin gestreden kan worden om de eerste prijs.

In de eerste categorie zullen alle toppers vertegenwoordigd zijn. Hierin wordt in de twee poules gestreden om de winst in beide poules. De winnaars van deze poules zullen het in een kruisfinale tegen elkaar gaan opnemen voor de winst in de eerste categorie.

Dit is een zeer zware poule waarin onder meer Henry van Nistelrooy zijn titel wil verdedigen, maar de concurrentie is enorm. Met veel spelers die landelijk competitie spelen zal hij het erg moeilijk gaan krijgen om zijn titel te kunne prolongeren.

In de tweede categorie spelen de 3e en 4e klasser's tegen elkaar om hier de eerste prijs te kunnen behalen.

In de derde categorie zullen spelers van de 5e klasse of lager het tegen elkaar opnemen.

Het ABC Mortel 2013 begint om 09:00 uur aan de Tulpstraat 7 in Wijk en Aalburg en de finale van de 1e categorie zal rond 15:00 uur plaatsvinden. Dus als je echt eens een keer spectaculair tafeltennis wil zien, kom gerust eens kijken bij TTV Rally.

De toegang is geheel gratis.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

TTV Rally

Wijk en Aalburg

info@ttvrally.nl www.ttvrally.nl
Deel dit bericht met je vrienden!