vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Gebedavond Tienerfriends

19 januari 2013
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

SLEEUWIJK - Op 19 januari 2013 vindt er in heel Nederland een gebedsevenement plaats. Deze ‘Prayer Night’ wordt georganiseerd door en voor jongeren. Ook in onze regio komen jongeren samen om te bidden. Het evenement vindt plaats op de Friendship, Hoef 15, Sleeuwijk. De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 22.00. Het thema is: ‘Act, Love, Walk’, gebaseerd op Micha 6:8.

De Prayer Night is een evenement voor jongeren van ongeveer 15 tot 25 jaar. Echter, alle jongeren die mee willen bidden of willen ontdekken wat (samen) bidden inhoudt, zijn op 19 januari van harte welkom. Meer informatie over de Prayer Night staat op www.tienerfriends.nl. Stichting Tienerfriends is in verantwoordelijk voor de organisatie van de regionale Prayer Night. en bereikbaar via info@tienerfriends.nl of 0612811195.

Landelijk initiatief, maar toch uniek
De Prayer Night is een landelijk initiatief van de Evangelische Alliantie (EA) in samenwerking met Open Doors, OM Nederland en Tear. De EA coördineert de Prayer Night en ondersteunt de plaatselijke teams met onder andere materialen, promotie en tips, maar de plaatselijke organisatoren bepalen zelf de invulling van het programma. Vorig jaar kwamen op 34 verschillende plaatsen in Nederland jongeren bij elkaar om te bidden.

Op www.prayernight.nl staat een actueel overzicht van de plaatsen die zich voor 2013 al hebben aangemeld.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Tienerfriends

Sleeuwijk

www.tienerfriends.nl
Deel dit bericht met je vrienden!