zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Exposties Maaswaarden

10 januari 2013
Van donderdag 10 januari 2013 tot en met donderdag 28 februari 2013


Op de begane grond vanaf heden t/m 28 februari 2013:

Foto’s en schilderijen van Hetty van der Heijden en Nelly Ottink

Hetty is begonnen met cursussen zwart/wit fotografie en werken in de DOKA. Nu al weer jaren actief met de digitale fotografie. Haar voorkeur gaat uit naar de flora en de fauna. Een nieuwe uitdaging is momenteel de Macro fotografie.

Sinds 2009 lid van Natuur Fotoclub de Langstraat. Naast het bekijken van de mooie natuur opnames word hier veel aandacht besteed aan de verbetering en bewerking van de foto’s.

Nelly heeft jaren gebeeldhouwd, maar heeft ook altijd graag geschilderd en vindt de afwisseling erg leuk. 's Zomers beeldhouwen omdat dit buiten moet gebeuren en  's winters voornamelijk schilderen. Soms worden het realistische schilderijen, maar vaak gaat het meer naar abstract.

Op de eerste etage vanaf heden t/m 28 februari 2013:

Op zaterdagmorgen zijn cursisten van ‘TOON’, het creatieve centrum in Gorinchem,  onder deskundige leiding van Peter Linnartz aan het schilderen met olieverf.

In het gebouw van de Stadsgalerie te Woudrichem worden daar elke zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur de technieken van het schilderen met olieverf door de cursisten in praktijk gebracht. Zij kunnen zelfstandig aan de gang vanuit eigen fantasie of indien gewenst via een opdracht. Binnen deze expositie in ‘Zorgcentrum Maaswaarden’ worden zelf gekozen onderwerpen, geschilderd in olieverf,  onder de aandacht gebracht.

Het is een gezellige groep amateurschilders en er is nog plaats binnen de groep in het geval u op zaterdagmorgen even iets anders wilt doen voordat u bijvoorbeeld gaat klussen.

Info

Organisator:

Adres:

Maaswaarden, wijkestein

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!