donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Exposties Maaswaarden

10 januari 2013
Van donderdag 10 januari 2013 tot en met donderdag 28 februari 2013
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

ANDEL - De Notenhoff:

Vanaf heden t/m 28 februari 2013:

Exposeert Liesbeth Kleinloog uit Wijk en Aalburg. Ze is van kinds af aan al bezig geweest met tekenen, schilderen, knutselen en fotografie, oftewel kleur en vormgeving. Later heeft zij een aantal tekencursussen gevolgd en zichzelf met houtskool gericht op stillevens en portretten. Bij het Centrum voor de Kunsten De Aleph in Drunen heeft ze zich verdiept in het schilderen met acryl. Een korte periode aan de  kunstacademie St. Joost  heeft het abstract werken geactiveerd.

Door de jaren heen heeft ze een aantal werken gemaakt met verschillende technieken.

Ze wil met mijn schilderijen en foto’s een perspectief schetsen. Ze zoekt de diepte op waardoor het contrast tussen licht en donker goed zichtbaar wordt. Sommige items worden dan een soort van 3 dimensionaal, bijna tastbaar. Haar inspiratiebron is het leven zelf. Overigens is ‘mooi’ heel persoonlijk. Is het kunst? Dat mag ieder voor zich bepalen.

In beide huizen staan in de entree vitrinekasten. Ook hierin worden spullen tentoongesteld. Veelal verzamelingen.

Vanaf heden tot en met 28 februari kunt u op beide locaties een verzameling zien van sigarenmerk Karel 1 en oude ansichtkaarten van Piet van den Boogaard uit Wijk en Aalburg.

U kunt deze exposities dagelijks komen bekijken van 10.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie of interesse om gratis te exposeren of uw verzameling tentoon te stellen in een van onze vitrinekasten kunt u contact opnemen met Bert Noorloos.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Maaswaarden

Andel

0416-698400 of 183-4

mailto:b.noorloos@maaswaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!