vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Evangelisatie

Evangelisatie

01 januari 2013
Van dinsdag 01 januari 2013 tot en met dinsdag 31 december 2013
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

AALBURG - Dit jaar zijn we - VEG De Koningshof uit Andel - gestart met Evangelisatie in Wijk en Aalburg. Evangelisatie is dat mensen gaan zien dat Jezus hun leidsman wil zijn. We hebben een optie voor elke dinsdagmiddag in de Galerij, hoek Markt. De tijd is tussen 13.00 en 17.00 uur.

De juiste drijveer voor Evangelisatie is....Meewerken aan het wonder dat God wil bewerken in de levens van mensen, namelijk: hun WEDERGEBOORTE!!
Als we ongelovigen in hun ongeloof laten, dan hebben wij ze niet lief. "Vrienden, wij moeten ophouden te zéggen dat we van elkaar houden. Wij moeten echt van elkaar houden en het uit onze daden laten blijken". 1Joh. 3:18 uit het Boek. Natuurlijk Evangeliseren we allemaal, thuis, bij vrienden, op het werk, etc.. Wij, als Evangelisatieteam, beschikken over een prachtig busje waarmee we in Wijk en Aalburg staan.
We spelen af en toe op de accordeon of mondharmonica en maken een praatje met de mensen. Ook hebben we koffie en thee bij ons en kunnen we binnen zitten met de mensen als dat nodig is. Daarom nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen bij de bus. Ook als u een middag mee wilt maken is dat mogelijk. Neem dan contact op met mij.
 
Rom. 1:16 Voor dit evangelie schaam ik mij niet, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor andere volken.
 
Info: br. J. van der Linden.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Veg De Koningshof

Wijk en Aalburg

:018320443235

Dekoningshof@gmail.com Www.dekoningshof.nl
Deel dit bericht met je vrienden!