vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Fotopresentatie Oud Woerkum

31 december 2012
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

WOUDRICHEM - In de grote zaal van het Rondeel organiseren en Aart en Anja de Joode, verzamelaars van Oud Woerkum, een fotopresentatie op een groot scherm over het Woerkum van voor 1970.

Na het grote succes van vorig jaar besloten de familie Hak, beheerders van  Sport en Cultureel Centrum ’t Rondeel, en Aart en Anja de Joode, verzamelaars van alles wat met Woudrichem heeft te maken, voor de tweede keer op oudjaarsmiddag een fotopresentatie te houden. Vorig jaar tijdens de eerste fotopresentatie waren zij vol verwachting of een dergelijke middag, en dan ook nog op oudjaarsdag, wel succesvol zou worden. De opkomst was boven verwachting en heeft naast een gezellige middag ook veel aanvullende gegevens en foto’s opgeleverd

Dit jaar gaat de fotopresentatie over het Woudrichem van vóór 1970 en zal vertoond worden op een groot scherm. Alle straten binnen de vesting maar zeker ook verenigingen, feesten en Woerkumse mensen zullen tijdens deze presentatie worden getoond.

Alle foto’s zullen gepaard gaan met een toelichting waarbij aanvullingen door het publiek weer van harte welkom zullen zijn. Tevens zijn deze nieuwe gegevens dan weer een aanvulling op de site van Aart en Anja, OudWoerkum.nl.

Arie Metz, Woerkums verhalenverteller, zal deze middag aanwezig zijn om een tweetal Woerkumse verhalen te vertellen. En een ieder van ons weet dat dit zal worden gedaan op de gezellige en smeuiige manier zoals alleen Arie dat kan.

De zaal gaat om 13.15 open.

Toegang tot deze middag is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Aart en Anja de Joode

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!