vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kerstzangavond

15 december 2012
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

VEEN - Nu het buiten wit kleurt van de sneeuw komen we weer helemaal in de kerststemming! Volgende week zaterdag 15 december is er weer de jaarlijkse kerstzangavond in het kerkgebouw van de Ger. Gemeente aan de Mussentiend. Deze avond zullen weer veel bekende kerstliederen worden gezongen door de koren. De koren zullen in wisselende samenstelling optreden, als koor afzonderlijk, beide koren gezamenlijk en er zal kwartet en een dubbelkwartet worden gevormd uit de koren.

Ook zal er volop gelegenheid zijn om met de samenzang mee te zingen. Als bijlage een poster en, om een indruk te geven van wat u kunt verwachten, het eerste nummer van de Kerst CD van Comt nu met Sangh.

De organisatie is in handen van het koor Comt nu met Sangh uit Veen en het gastkoor voor deze avond is het mannenkoor Ons Genoegen uit Poederoijen.  Beide koren bestaan uit zangers en zangeressen uit zowel het land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard.

De dirigenten Reinier Korver en Dick Verbeek zullen de koren met enthousiasme leiden. De bekende organist Jan Rozendaal zal ook de samenzang begeleiden. Er wordt geen entree gevraagd, maar wel zal er een collecte worden gehouden voor het Deputaatschap Bijbelverspreiding.

De deuren zijn open vanaf 19.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Gereformeerde Gemeente

Veen

Deel dit bericht met je vrienden!