donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Marcel Dassen: E-Book Master in Performance

11 december 2012
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Vanaf 1 december kan iedereen e-books vinden die passen bij de plek waar je bent. E-books die je graag zou willen lezen na bijvoorbeeld een bezoek aan een museum of voorstelling. Of als je graag in de keuken staat om lekker te kokkerellen. E-books die inspireren en het gevoel bij een onderwerp versterken. Ga naar www.bibliotheek-leesmeer.nl en ontdek het zelf.

Voor deze gelegenheid heeft Bibliotheek Altena de schrijver Marcel Dassen uitgenodigd om te vertellen over zijn E-book Master in Performance.Haken mensen bij jou af of blijven ze geboeid luisteren?

Marcel Dassen legt uit hoe je mensen boeit en bindt. Of je nu solliciteert, in het openbaar spreekt of een belangrijk zakelijk gesprek voert. Hoe zorg je dat je anderen betrokken houdt? Marcel Dassen is de auteur van het E-Book Master in Performance, 'Excelleren in boeien en binden' en woont in Almkerk. Hij traint en coacht leidinggevenden, trainers, sprekers en presentatoren aan de hand van een zelf ontwikkeld communicatiemodel, het VIS-model.

U bent welkom in Bibliotheek Werkendam: Marcel Dassen vertelt u daar graag meer.

Programma

19.30 - 20.00 uur inloop
20.00 - 21.00 uur presentatie E-Book Master in Performance
21.00 - 22.00 uur gezellig samen zijn

Laat even weten dat u komt op info@authenticiteitinbeeld.nl want vol=vol

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Bibliotheek Altena

Werkendam

info@bibliotheekaltena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!