donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Ophalen plastic

30 november 2012
Van 07:30 uur tot en met 13:00 uur

AALBURG - Komende vrijdag (30 november) wordt uw plastic verpakkingsafval weer huis aan huis opgehaald.

Let even op het volgende: Zet uw zakken voor 7.30 uur goed zichtbaar aan straat Gebruik alleen Plastic Heroes zakken Voorkom wegwaaien en zwerfafval Plaats de zakken goed zichtbaar voor de inzamelaar op dezelfde plek waar u normaal uw afvalcontainer plaatst.

Voor eventuele inzamelklachten kunt u Sita bellen via 0900-2357856 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00 uur, lokaal tarief). Indien uw zakken niet zijn opgehaald is het belangrijk om indien mogelijk dezelfde vrijdagmiddag of maandagochtend na de inzameldag voor 11 uur uw klacht bij Sita aan te melden.

Een nieuw setje van 12 zakken kunt u gratis afhalen bij één van de afhaalpunten. Plastic afval kun je beter scheiden!

Slecht weer?
Met slecht weer kunnen de zakken gemakkelijk wegwaaien. U kunt de kans op wegwaaien verkleinen door enkele zakken aan elkaar vast te knopen of tijdelijk een tegel op de sluiting van de zak te leggen. Zorg er wel altijd voor de dat de inzamelaar de zakken eenvoudig kan pakken. De zakken moeten in de bebouwde kom niet op de weg kunnen komen. Buiten de bebouwde kom is het belangrijk dat ook de (gemeentelijke) wegberm vrij blijft van obstakels. Biedt buiten de bebouwde kom uw zakken niet te dicht en niet te ver van de openbare weg af en plaats geen paaltjes of zaken die de verkeersveiligheid eventueel in gevaar kunnen brengen.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Aalburg

Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!