vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ledenvergadering Nieuwendijkse Oranjevereniging

26 november 2012


NIEUWENDIJK - In Tavenu aan Singel 16a de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Nieuwendijkse Oranjevereniging.

Alle leden worden hierbij van harte uitgenodigd voor het bijwonen van deze vergadering. Op de agenda staan onder andere de volgende punten: een verslag van de afgelopen feestweek, het voorlopige programma van de feestweek 2013 en de stemming van de nieuwe bestuurssamenstelling.

Ook dit jaar moeten we helaas weer afscheid nemen van een aantal bestuursleden. Gelukkig hebben we voor de functie als secretaris een vervanger gevonden voor Dorothé van der Zouwen die haar bestuursfunctie zal neerleggen. Graag stellen we haar vervanger aan jullie voor tijdens de Ledenvergadering.

Het vertrek van onder andere Dorothé zorgt ervoor dat de bestuurssamenstelling momenteel niet optimaal is. Graag zouden we aan ons bestuur nog een paar personen toevoegen die de vergaderingen bij wil wonen en zo meedenken over de feestweek en andere activiteiten. Interesse? Neem dan contact met ons op.
Toch gaan we ook met de huidige bestuurssamenstelling er weer iets moois van proberen te maken en hopen we op een leuke en gezellige feestweek 2013.
Kom daarom in grote getale naar de vergadering om te stemmen voor het nieuwe bestuur en te horen wat we voor feestweek 2013 in petto hebben!

Naast deze bestuursfunctie zijn we ook altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. We heten je dan van harte welkom bij de werkgroep. Kijk voor meer informatie op de website.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Oranjevereniging Nieuwendijk

Nieuwendijk

secretariaat@novnieuwendijk.nl. www.novnieuwendijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!