vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dorcas Voedselactie

10 november 2012
Van 10:00 uur tot en met 14:00 uur

WIJK EN AALBURG - Jaarlijkse Dorcas Voedselactie in de nieuwe kerk van Hervormd Aalburg.

U kunt ook dit jaar weer bij Em-te (Markt) en Buurtsuper Van der Steenhoven (Polstraat) een pakket afrekenen. Er wordt dan voor gezorgd dat deze bij de kerk afgeleverd wordt. De pakketten die ingezameld worden zijn bedoeld voor de allerarmsten in Oost Europa. Deze mensen hebben het erg moeilijk en met een voedselpakket willen we hen laten weten dat er mensen zijn die aan hen denken, met hen meeleven en voor hen bidden. Een voedselpakket dat speciaal voor hen uit Nederland komt is voor deze mensen van grote waarde.

Vorig jaar konden er 53.000 pakketten uitgedeeld worden, het doel is om dit jaar 55.000 pakketten in te zamelen. Hier is uw hulp hard bij nodig. Helpt u (weer) mee om door middel van een voedselpakket de liefde van Jezus en de verbondenheid in Hem door te geven?

Met Dankdag staat ook voor in de nieuwe kerk een tafel waar de kinderen de meegebrachte boodschappen op mogen zetten. Het is heel fijn om te zien dat de kinderen met veel enthousiasme hun boodschappen meebrengen en zo ook oog krijgen voor de nood van anderen. We hopen op een gezegende actie.

Kijk voor meer informatie op de site van Dorcas.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

www.dorcasvoedselactie.nl
Deel dit bericht met je vrienden!