zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Broem-cursus 2012

Broem-cursus 2012

27 oktober 2012
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

NIEUWENDIJK - BROEM 2012. Bent u 50 jaar of ouder, heeft u een rijbewijs en rijdt u auto? Of rijdt u met een brommobiel? Dan nodigen wij u uit om mee te doen aan de BROEM-cursus op 17 oktober 2012.
 
Het wordt voor oudere automobilisten steeds moeilijker om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Bent u 50 jaar of ouder, heeft u een rijbewijs en rijdt u auto? Of bent u 50 jaar of ouder en rijdt u met een brommobiel? Dan nodigen wij u uit om mee te doen aan een zogenaamde BROEM-cursus op 21 maart 2012.

Wat houdt de BROEM-cursus in?

Tijdens de BROEM-cursus krijgt u informatie over nieuwe verkeersregels en actuele onderwerpen.
Doet u een gehoortest, een ogentest en een reactietest. Maakt u met een ritbegeleider, in het dagelijks leven werkzaam als rij-instructeur, in uw eigen auto een rijvaardigheidsrit van ongeveer 40 minuten. Na de rit krijgt u een verslag met persoonlijke adviezen, waarmee u uw rijstijl kunt verbeteren

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname en een naslagwerk.

Voor alle duidelijkheid, de BROEM-cursus heeft absoluut geen gevolgen voor de geldigheid van uw rijbewijs! De enige doelstelling van deze cursus is: senioren in het verkeer zo lang mogelijk veilig mobiel te houden.

Wie organiseert de BROEM-cursus?

Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Altena organiseert de BROEM-cursus, in samenwerking met de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Wanneer en waar wordt de BROEM-cursus gehouden?

De BROEM-cursus duurt een halve dag en wordt gehouden op woensdag 17 oktober 2012, ’s ochtends en ’s middags, in Tavenu in Nieuwendijk

Zijn er kosten aan verbonden aan de BROEM-cursus?

Om deel te kunnen nemen aan de BROEM-cursus, vragen wij u een bijdrage in de kosten van € 15,00 per persoon. De rest van de kosten wordt gesubsidieerd door de overheid.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich via deze site aanmelden, vervolgens krijgt u van VVN schriftelijk bericht of u als cursist bent ingeschreven. Is dit het geval dan kunt u uw eigen bijdrage (€ 15,00 per persoon) overmaken, naar bankrekening 3415.16.392, ten name van VVN Altena, onder vermelding van ‘BROEM 17 oktober 2012’.

Wanneer kan ik deelnemen?

Wanneer hoort u bij de doelgroep van de BROEM-cursus? Als u 50 jaar of ouder bent dan kunt u al deelnemen aan de BROEM-cursus. Wij bevelen u deze cursus van harte aan. Gemeente Aalburg heeft al haar inwoners van 60 jaar en ouder een persoonlijke uitnodiging gestuurd door middel van een brief met hun aanbevelingen. Wanneer u in de gemeenten Werkendam of Woudrichem woont, kunt u ook inschrijven voor deze dag. 

Een cursist zei eens tegen de organisatoren en wij citeren: ‘Ik kom elk jaar. Zo’n persoonlijke Apk-keuring is een goede zaak en ik heb er heel veel van geleerd. Op deze manier kan ik nog heel lang veilig aan het verkeer deelnemen!’

U kunt ook gerust contact op met Wim van der Kolk van VVN Altena. U kunt hem bereiken via telefoon (0416) 35 18 05, fax (0416) 66 63 39, mobiel 06 22 16 07 17 of via zijn e-mailadres.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

VVN Altena

Nieuwendijk

wimvdkolk@hetnet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!