zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Verkeersmaatregelen Autorally

13 oktober 2012
Van 10:00 uur tot en met 22:00 uur

AALBURG - Zaterdag 13 oktober 2012 wordt er een rally in het land van Heusden en Altena gehouden. Hiervoor worden tijdens het evenement verkeersmaatregelen genomen.

In de gemeente Aalburg worden twee parcours uitgezet. Een in het buitengebied van Wijk en Aalburg en een parcours van Genderen naar Drongelen. Aanwonenden worden door de organisatie van het evenement nader geïnformeerd. Parcours buitengebied Wijk en Aalburg

Op zaterdag 13 oktober tussen 10.00 uur tot 22.00 uur worden de volgende wegen afgesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee: Achterdijk vanaf de Biesheuvelweg tot Zwaansheuvel - Duizendmorgen (gemeente Woudrichem) - Zwaansheuvel - Dodesteeg - Zwaansheuvelsedijk - Klaverplak - het Hakkevelt - Veldstraat - Bosseweg - Lange Pad Parcours Genderen – Drongelen

Op zaterdag 13 oktober tussen 10.00 uur tot 22.00 uur worden de volgende wegen afgesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee: Hoofdstraat vanaf de Kromme Nol tot de Tol - Hoofdstraat vanaf de Kerkstraat tot aan de Buitenstraat - Doeverensestraat, vanaf de Ruiterhof tot aan de Tol - Buitenstraat - Tol - Elsdijk - Kruisstraat vanaf Gansoyen tot Molensteeg - Achterstraat. De veerpont is uitsluitend via Meeuwen bereikbaar. Fietsverkeer van Eethen richting de veerpont in Drongelen is gedurende de races niet mogelijk.  Alleen op aanwijzing en onder begeleiding van verkeersregelaars kan het fietsverkeer in tussenpauzes het parcours oversteken richting de veerpont.

Alle informatie over de routes die gereden worden, de toegang en de afsluiting van wegen vindt u vanaf maandag 8 oktober op www.altenarally.nl. Op donderdag 11 oktober wordt in het Land van Heusden en Altena huis aan huis een Rallykrant bezorgd, waarin u ook alle informatie over de rally vindt.  

Deel dit bericht met je vrienden!