vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Najaarsuitvoering Hallelujah

13 oktober 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Hallelujah geeft haar Najaarsconcert. Het belooft een afwisselde avond te worden waarop ook de nodige aandacht is voor samenzang.

Zo is er een Jeruzalemmedley met afwisselende koor- en samenzang van o.a “Lichtstad met uw paarlen poorten”. Er is een onderdeel koorzang op basis van instrumentale muziek, zoals een trompetstuk van Purcell, een klarinetconcert van Mozart en muziek van Charpentier. Verder is er een blokje  psalmbewerkingen, met een bewerking van psalm 42 van Feike Asma met samenzang. alsmede een bewerking van Psalm 84 en Psalm 116. De ouverture van de Tien Geboden van Tom Parker en een stukje van een Russische liturgie worden ook weer gevolgd door een bewerking van gezang 429 met koor- en samenzang. Een rapsodie van spirituals heeft ook een plaats op het programma gekregen. Uit deze korte opsomming blijkt wel, dat Hallelujah voor een afwisselende avond zorgt.

Medewerking verlenen Celis Dekker, orgel, Marten v.d. Brink, piano, Renate Kasen, cornet en Gerco Brouwer, panfluit.

Het concert vindt plaats in de Maranathakerk in Werkendam en begint om 20.00 uur. Toegang is vrij, wel is er een collecte bij de uitgang.

 

Info

Organisator:

Adres:

Koor Hallelujah

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!