vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vergadering Cliëntenraad Sociale Zekerheid

10 oktober 2012
Van 10:30 uur tot en met 12:00 uur

WERKENDAM -

De Cliëntenraad Sociale Zekerheid Werkendam/Woudrichem adviseert de colleges van Werkendam en Woudrichem over alle onderwerpen die te maken hebben met minimabeleid, bijstandsverlening, schuldhulpverlening, inburgering, sociale werkvoorziening etc. Elke drie maanden vergadert de cliëntenraad met een afvaardiging van de twee gemeenten.

In de cliëntenraad zitten zowel individuele cliënten als afgevaardigden van instellingen. De vergaderingen worden geleid door een onafhankelijk voorzitter. De vergaderingen vinden afwisselend in Werkendam en Woudrichem plaats.

De eerstvolgende vergadering is woensdag 10 oktober 2012 om 10.30 uur in het gemeentehuis van Werkendam.

Op de agenda van 10 oktober staan onder meer de volgende onderwerpen:

  • wetsvoorstellen WWB rondom huisbezoeken en aanscherping fraude
  • toelichting op de actuele politieke situatie
  • klanttevredenheidsonderzoek

De vergaderingen van de Cliëntenraad Sociale Zekerheid zijn openbaar. Belangstellenden zijn van harte welkom de vergadering als toehoorder bij te wonen. De agenda en het verslag van de vorige vergadering kunt u desgewenst per mail opvragen bij Hella de Ridder, hella.de.ridder@werkendam.nl

Heeft u vragen over de Cliëntenraad, dan kunt u contact opnemen met ambtelijk secretaris Ad Huijsman, tel. (0183) 50 72 75, email ad.huijsman@werkendam.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!