vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

EHBO-diploma halen

09 oktober 2012
Van dinsdag 09 oktober 2012 tot en met dinsdag 04 december 2012


In Wijk en Aalburg worden de EHBO cursussen weer hervat. Omgang met wonden, ontwrichting of het leren van reanimeren. Reanimeren en het gebruik van de AED (Automatische Externe Defibrilator) hoort bij het standaardonderwijs EHBO!

Dit reanimeren en bediening AED is van groot belang als iemand een hartstilstand krijgt. Men ziet deze AED’s daarom steeds vaker op allerlei openbare plaatsen zoals winkelcentra, vliegvelden enzovoort. Een goede zaak als steeds meer mensen deze reanimatie- en AED-vaardigheden hebben!

Na wat hierboven geschreven staat zal het duidelijk zijn dat je EHBO niet in een paar uurtjes kunt leren, de cursus bestaat uit circa 10 lesavonden van 2 uur. (lesavonden zijn op dinsdag)
Na deze “investering” ben je echter wel in staat om op een adequate manier hulp te verlenen bij ongelukken, onwelwordingen enzovoort!

Daarom hiermee onze uitnodiging om je op te geven voor het volgen van een cursus.

We hopen op dinsdag 9 oktober a.s. van start te gaan. Cursus locatie is de d’Alburcht, Perzikstraat 14a, Wijk en Aalburg.

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door een mail te sturen naar henkverhoeve@hotmail.com of naar info@ehbowijkenaalburg.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

EHBO Aalburg

Wijk en Aalburg

EHBO
Deel dit bericht met je vrienden!