donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Poëzie avond Eethen

06 oktober 2012
Van 20:00 uur tot en met 23:00 uur

EETHEN - Poëzie avond in de kerk van Eethen. Opnieuw is gekozen voor de combinatie van een landelijk bekende dichter met enkele streekdichters. Eerdere gastdichters waren Tjitske Jansen, Bart Moeyaart, Driek van Wissen, Fons de Roeck en Jean-Pierre Rawie. De definitieve keuze voor de gastdichter dit jaar is Menno Wigman.

Het thema van de poëzieavond is dit jaar ‘verbinden’. Voor de bijdrage van de streekdichters doet de werkgroep poëzie avond een oproep aan dichters tot het insturen van drie gedichten rondom verbinden. Deze drie gedichten moeten samen een drieluik vormen. De gedichten kunnen tot en met 1 april worden ingestuurd naar onderstaand e-mailadres. De gedichten worden 6 oktober voorgedragen en opgenomen in het programmaboekje.

Het thema ‘verbinden’ komt ook terug in de samenwerking met andere kunstvormen. In 2011 is voor de eerste maal gekozen Aalburgse kunstenaars te betrekken bij de poëzieavond, dat leidde tot vaak verrassende combinatie van woord en beeld. Dit jaar worden kunstenaars uit de gemeente Werkendam gevraagd aan de avond mee te werken.

Meer informatie over de poëzieavond via de mail.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Werkgroep Poëzieavond Eethen

Eethen

vrienden-poezieavond@live.nl
Deel dit bericht met je vrienden!