vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Verkoopdag

06 oktober 2012
Van 09:00 uur tot en met 16:00 uur

UITWIJK - In en bij gebouw De Hoogt te Uitwijk wordt weer de jaarlijkse verkoopdag gehouden t.b.v. de kerk. Het diaconale deel is bestemd voor de “Ridderpoort” te Sleeuwijk.

OP HET PLEIN IS EEN GROTE ROMMELMARKT, DEZE BEGINT OM ACHT UUR.
BINNEN IS DE BOEKENMARKT, waar u op uw gemak kunt rondneuzen in de grote voorraad tweedehands boeken.

Op het parkeerterrein kunt u uw AUTO LATEN WASSEN tussen 10.00 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur.

Vanaf  9.00 uur kunt u binnen gezellig koffie of thee drinken met een vlaaipunt of cake en tussen de middag hebben we een kom heerlijke soep. Er zijn kramen met koek, groenten en fruit, tweedehands speelgoed, brieven trekken, de allerhande kraam, de levensmiddelenmand, het bloemstuk, een fotoraadsel,de perenboom, de workshop ‘LITURGISCH BLOEMSCHIKKEN’ en de workshop ‘KAARTEN MAKEN’.

Op het terras komen weer de frietkraam, u kunt er ook tosti’s kopen en loempia’s.

Voor de kinderen is er: cupcakes versieren, brieven trekken, schminken, wandlichtjes en portemonneetjes maken, kaarten maken, vissen en om ongeveer 11.00 uur worden er ballonnen opgelaten, meedoen is gratis!

Voor de kinderen van wie de ballonnen het verst komen is er een 1e, 2e of 3e prijs.

In Uitwijk en Waardhuizen wordt een folder verspreid met daaraan geniet een gratis! lot voor het RAD VAN AVONTUUR.  Het rad draait van 14.00 – 16.00 uur met om ca. 14.15 uur de gratis ronde en om ca. 16.00 uur de vijf-euro ronde met een extra grote prijs.

Tot ziens in De Hoogt te Uitwijk.

Info

Organisator:

Adres:

De Hoogt

Uitwijk

Deel dit bericht met je vrienden!