vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Start winterwerk Hervormd Aalburg

30 september 2012
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Startzondag Winterwerk. Zondag 30 september starten we als gemeente het winterwerk. We willen tijdens de diensten stilstaan bij het jaarthema van de HGJB: ‘Merkwaardig’.

In de morgendienst wordt het thema (ook) voor de kinderen uitgelegd.

’s Avonds starten we wat ‘merkwaardig’: vanaf 16.30 uur is iedereen, jong en oud, welkom in de kerkzaal. We willen eerst samen eten. Iedereen zorgt zelf voor borden en bestek en neemt voor zichzelf genoeg eten mee (dus niet voor de hele gemeente gaan koken!). Dit kan zowel iets warms als iets kouds zijn. Het is wel de bedoeling dat een ander die bij u aanschuift mee mag eten en dat u dan weer mag proeven van wat de rest op tafel zet.

Ook willen we tijdens deze ontmoeting het thema ‘Merkwaardig’ kort met elkaar bespreken. Aansluitend zal in de avonddienst het thema verder uitgediept worden. Na de dienst zijn alle jongens en meiden vanaf 12 jaar (de Wegwijzer en Stay Close) welkom in het jeugdhonk. We nemen het jeugdhonk feestelijk in gebruik met een hapje en een drankje en maken er een gezellige eerste avond van.

Info

Organisator:

Adres:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!