donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Footgolf

30 september 2012
Van 12:00 uur tot en met 20:00 uur

ALMKERK - Speciale Demodag. U kunt diverse clubs testen van onder andere de merken Fitleist, TaylorMade, Callaway, Ping en Cobra.

Op Golfpark Almkreek wordt een open toernooi FootGolf georganiseerd. Na het succes van het open Nederlands Kampioenschap kunnen spelers hun krachten meten op deze mooie golfbaan. Sinds 2011 kan er op dit golfpark ook het spel footgolf worden gespeeld. Het spel, dat in Engeland is ontstaan door na een voetbalwedstrijd de bal in zo min mogelijk trappen terug te schieten naar de kleedkamer, is in Nederland in opkomst. Dit evenement is het tweede grote evenementen in 2012 dat Footgolf Holland, de Nederlandse bond van footgolf, op het park in Almkerk organiseert.
Het toernooi volgt kort op het succesvolle tweede Nederlands Kampioenschap dat in het weekend van 7 tot en met 9 september werd gehouden. Meer dan honderd vijftig spelers uit binnen en buitenland namen het hierin tegen elkaar op. In de finaleronde waren ook bekende oud voetballers zoals Frank de Boer, Kenneth Perez en Roy Makaay vertegenwoordig. Uiteindelijk mocht de Amersfoorter Simon Wetzel zich na de finaleronde zich de beste Nederlandse footgolfer van 2012 noemen.
 
Deelname aan het toernooi is voor iedereen mogelijk. Het toernooi start op zondag 30 september om 15.00 uur. Vanaf 14.30 uur kunnen deelnemers zich melden bij de wedstrijdbalie waarna de algemene spel- en toernooiregels worden uitgelegd. Voor meer informatie over het toernooi of om aan te melden kan contact worden opgenomen met Footgolf Holland via e-mail.

De receptie is bereikbaar via onderstaand telefoonnummer.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Golfpark Almkreek

Almkerk

0183 – 403 592

almkreek@footgolfholland.com www.golfpark-almkreek.com/
Deel dit bericht met je vrienden!