dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Vrouwennetwerk Altena

08 september 2012
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

ALMKERK - Vrouwennetwerk Altena organiseert een dag in het teken van "PASSIE"

Tanja van Mierlo* zal aan de hand van het Enneagram (karakterprofiel) en NLP** technieken met ons en wij met elkaar, uitvinden waar de individuele passies en drijfveren liggen. Dat betekent in een notendop, waarom doe je de dingen, zoals je ze doet!

Benut je alle kwaliteiten die je van nature bezit? Aan de hand van simpele oefeningen en vragen krijg je daar al snel inzicht in. Het zal een interactieve dag zijn met inbreng van praktijksituaties.

*Tanja van Mierlo werkt in het dagelijks leven als personal coach. Tanja doet niets liever dan mensen verantwoordelijk maken voor hun gedrag waardoor ze meer grip krijgen op zichzelf. Ze werkt met duidelijke karakterprofielen om je snel inzicht in jezelf te geven. Tanja is in 2003 begonnen met het volgen van diverse opleidingen op het gebied van lichamelijke en persoonlijke ontwikkeling, zoals NLP, Shiatsu, Sportmassage, HBO medisch en Enneagram. In haar baan als sportinstructeur liep ze telkens aan tegen mensen die niet gemotiveerd bleven om hun doelen te halen. Mensen die anderen de schuld gaven, zonder naar zichzelf te kijken. Toen besloot Tanja zich meer te richten op de combinatie van fysieke en mentale ontwikkeling en daarmee werden persoonlijke doelen veel sneller behaald.

**Waar komt NLP vandaan?
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is in de jaren '70 door Bandler en Grinder (USA) bedacht. Het is een model voor effectieve communicatie, omgaan met subjectieve ervaringen en het modeleren van kwaliteiten en vaardigheden. NLP is zowel te gebruiken in therapie, communicatie, management en persoonlijke ontwikkeling. Kortom: hier wil je bij zijn!

Locatie: ’t Wapen van Emmickhoven
Kosten voor deze inspirerende dag: € 42,50 (incl. koffie/thee, drankjes en lunch)

Geef ie snel op voor deze dag, want vol = vol!!

Info

Organisator:

Adres:

Vrouwennetwerk Altena

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!