vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena Fietstocht

01 september 2012
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

ALTENA - Rabobank Altena organiseert speciaal voor lokale verenigingen/stichtingen die klant zijn bij de bank de Rabobank Sponsorfietstocht. Voor elk lid die de fietsroute uitrijdt, stort Rabobank Altena € 10,-- op de verenigingsrekening. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging/stichting is € 1.000,-- Maar er is meer...
Voor wie mee wil doen is het zaak zoveel mogelijk leden (en van familie en vrienden van uw leden) van de vereniging/stichting mobiliseren en gezamenlijk één van de uitgezette routes van 30 kilomter door het Land van Heusden en Altena uitfietsen. Hoe meer leden op de fiets stappen, des te hoger de financiële bijdrage.

Fietsroutes
Er is een route die loopt van Werkendam richting Almkerk. De andere route loopt van Wijk en Aalburg richting Almkerk. Wie in Almkerk opstapt kan uit één van beide routes kiezen. Opstappen kan tussen 10.00 – 12.00 uur opstappen op één van de drie opstappunten:
Golfpark Almkreek, Hoekje 7B in Almkerk
Muziekvereniging Irene, Graaf van Hornelaan 46 in Werkendam
'd Alburcht, Perzikstraat 14 in Wijk en Aalburg

Bij de start ontvangen deelnemers een stempelkaart en de route. Tot 16.00 uur kunnen volle stempelkaarten worden ingeleverd bij de finish (opstappunt van vertrek).

Verkleedwedstrijd
De vereniging/stichting die het leukst en/of grappigst verkleed op de fiets stapt, wint een verdubbeling van het sponsorgeld wat door de vereniging/stichting bij elkaar is gefietst, dus maximaal € 2.000,- . Er is een fotograaf aanwezig die iedereen op de foto zet. Een week na de sponsorfietstocht wordt de winnaar door een onafhankelijke jury aangewezen.

Inschrijven
Kan uw vereniging/stichting wel een financieel steuntje in de rug gebruiken? Fiets dan mee tijdens de Rabobank Sponsorfietsdag 2012. Bekijk de voorwaarden voor deelname en schrijf uw vereniging/stichting in. Inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 18 augustus 2012. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vol = vol.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie via e-mail of via telefoon.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Rabobank Altena

Altena

(0183) 507 500

communicatie@altena.rabobank.nl
Deel dit bericht met je vrienden!