donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Feestweek Almkreek

19 augustus 2012
Van zondag 19 augustus 2012 tot en met zondag 26 augustus 2012


ALMKERK - Van 19 tot en met 26 augustus vindt op Golfpark Almkreek de jaarlijkse feestweek plaats.

Gedurende een hele week zullen er speciale wedstrijden en activiteiten zijn, zowel voor clubleden als voor greenfeespelers.Ook dit jaar worden in samenwerking met golfclubs Almkreek en Lingewaelsche op en rond de baan en in het Paviljoen activiteiten georganiseerd.

De week begint op zondag 19 augustus met een jeugdwedstrijd. De gehele week worden door golfclubs Almkreek en Lingewaelsche gezamenlijk diverse wedstrijden georganiseerd. In de week is extra tijd gereserveerd voor introducés en greenfeers. Alle spelers worden de gehele week culinair verrast met hapjes en drankjes die vanuit speciale geplaatste cateringpunten in de baan worden aangeboden.

Als afsluiting van de week wordt het Almkreek Open georganiseerd op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Op zaterdag wordt de cut bepaald welke deelnemers op zondag aan de twee shotguns deel mogen nemen. Aan het eind van de zondag is de stablefort winnaar en de strokeplay all-over winnaar bekend. Er zijn leuke prijzen te winnen en voor de ultieme geluksvogel een auto voor een hole in one.

Info

Organisator:

Adres:

Golfpark Almkreek

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!