vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Almkreek Masters

11 augustus 2012
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

ALMKERK - Op Golfbaan Almkreek de eerste editie van de Almkreek Masters. Een nieuw evenement waarmee Almkreek het footgolf in Zuid Nederland verder op de kaart zet. Om deel te nemen zijn zowel profs als amateurs welkom.

Inschrijven staat voor iedereen open. U hoeft dus geen GVB te hebben, profvoetballer te zijn of lid van de KNVB te zijn.

Deelnemen aan dit evenement kost 30 euro en dient vooraf overgemaakt te worden. De Almkreek Masters beginnen om 12 uur met de eerste voorronde. In deze ronde worden 14 holes gespeeld. In een deze voorronde kunnen maximaal 70 spelers terecht. Wanneer er meer deelnemers zijn wordt nog een tweede voorronde gespeeld. De beste spelers uit de voorronde stromen door naar de finale. In deze finaleronde worden zes holes gespeeld. Een klein uur later is de winnaar van het toernooi bekend. Deze prijsuitreiking, onder leiding van de voorzitter van de FootGolf bond, zal direct daarop volgen. De verwachte eindtijd is 16.00uur.

Zoals gezegd staat de inschrijving open voor iedereen! Je bent van harte welkom. Vermeld in je aanmelding je naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer. Je krijgt per e-mail een bevestiging met de gegevens voor de betaling van het inschrijfgeld à € 30,- . Na betaling van het inschrijfgeld is je deelname bevestigd.
 
Voor voetballen (Derbystar) en scorekaarten wordt gezorgd. Schrijf je dus snel in en beleef een unieke en sportieve dag. En wie weet scoor jij wel gratis deelnamebewijzen voor het Nederlands Kampioenschap (7, 8, 9 september)!
 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!