dinsdag 19 maart 2024

Alles over Altena

Dikke banden race

28 juli 2012


ALMKERK - Ga jij winnen bij de Rabo Dikke Banden Race?

Wil jij wel eens meedoen aan een officiële wielerwedstrijd? Fietsen op een afgezet parkoers onder luid gejuich van echt publiek? Met de kans dat je als eerste over de streep komt? Tijdens de Rabo Dikke Banden Race kan het!

Over de Rabo Dikke Banden Race
Speciaal voor kinderen uit het Land van Heusden en Altena wordt er op verschillende data een Dikke Banden Race georganiseerd. Dit is een officiële fietswedstrijd voor alle jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar. Je mag eraan meedoen op je eigen fiets. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt, als het maar geen racefiets is. Die heeft namelijk geen dikke banden!

Op de volgende data zijn er Rabo Dikke Banden Races:

Wat kan je winnen?

Je kunt heel wat prijzen winnen met het meedoen aan de Rabo Dikke Banden Races. Zo mag de winnaar van elke categorie meedoen met de landelijke race in Valkenburg op 22 september 2012.
Maar er komt ook een eindklassement over alle races in 2012 in het Land van Heusden en Altena. Iedere keer dat je meedoet aan een Rabo Dikke Banden Race ontvang je punten. Hoe hoger je eindigt, hoe meer punten je ontvangt. De nummer 1, 2 en 3 van het eindklassement ontvangen een leuke prijs.

Kansmaken op een mountainbike?
Wil jij daarnaast ook kansmaken op een stoere mountainbike? Rijdt dan mee met drie of meer races! Het maakt niet uit of je eerste, tweede of laatste wordt, je maakt altijd kans op deze hoofdprijs.
Doe je mee met zes of zeven races, dan krijg je een mooie medaille voor je actieve deelname aan de Rabo Dikke Banden Races.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rabobank

Almkerk

www.rabobank.nl/altena.
Deel dit bericht met je vrienden!