dinsdag 19 maart 2024

Alles over Altena

Sport & Spel on tour

09 juli 2012
Van maandag 09 juli 2012 tot en met vrijdag 13 juli 2012
Van 10:00 uur tot en met 14:00 uur

WERKENDAM - Net zoals vorig jaar organiseren de combinatiefunctionarissen van de Gemeente Werkendam een week met verschillende sport-, cultuur- en spelactiviteiten. Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 13 juli zijn ze iedere dag in een andere kern te vinden. Het overzicht vindt u onderaan deze pagina.

Alle inwoners van de kern zijn die dag van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten.

Er zijn activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is er een springkussen en zal er een echte stormbaan opgezet worden. Natuurlijk mogen ook de oudere jeugd en de ouders zich hier op uitleven. Er zal een pannakooi worden opgezet, dus bedent alvast wie je zou willen uitdagen.

Verder zijn er sport- en spelmaterialen aanwezig om te volleyballen, badmintonnen, voetballen en basketballen. Kortom, vier uur lang plezier maken! 

Naast sport ook cultuur

Ook diverse culturele activiteiten zijn georganiseerd. Zo is er een leeshoek, kunnen kinderen stoepkrijten, tekenen, gedichten schrijven en kleuren. Daarnaast zal de combinatiefunctionaris Cultuur, Martine Kuijn, om 11.00 een theaterworkshop verzorgen. 

Voor ouders die zelf niet bij de activiteiten kunnen blijven; zorg voor een telefoonnummer voor uw zoon/dochter, zodat wij in geval van nood contact met u op kunnen nemen. Er is een lijst aanwezig waar dit op genoteerd kan worden.

We hopen jullie allemaal te zien in de week van 9 juli tot en met 13 juli. Tot dan!


 

Datum 

Kern

Locatie

 Bij slecht weer

9 juli

Werkendam

Parkeerplaats Werkina 
 

geen altenatief

10 juli

Sleeuwijk

Park naast ‘t Honk 

Gymzaal Vlietstraat
 

11 juli

Nieuwendijk

V.V. Altena 
 

Iris

12 juli

Hank

 Veld naast de school 

 Gymzaal Campus
 

13 juli

Dussen

Peppelveld 

geen alternatief

 Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met
Gidion van Dijk: gidion.van.dijk@werkendam.nl  of Suzanne Kuipers: suzanne.kuipers@werkendam.nl)
 

Info

Organisator:

Adres:

Combinatiefunctionarissen

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!