zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Afsluiting seizoen

24 juni 2012


DUSSEN - Traditioneel sluiten de fanfares Wilhelmina en St. Caecilia het concertseizoen van de Stichting Vrienden van kasteel Dussen af met een buitenconcert. Zondagmiddag 24 juni vanaf 14.00 uur zal de kasteeltuin gevuld worden met trompetgeschal, tromgeroffel en het geluid van nog veel meer instrumenten.

Beide fanfares nemen ook hun opleidingsorkest mee. Vooral voor de ouders van de jongere muzikanten is het leuk om te kunnen beluisteren hoe gedreven hun kind al bezig is met muziek maken. De organisatie zich mag verheugen op een elk jaar groeiend publieke belangstelling.

Er wordt een divers programma gespeeld met voornamelijk goed in het gehoor liggende stukken. Als primeur dit jaar is er een optreden van het pas opgerichte jeugdkoor uit Dussen. Na ampel een maand repeteren durven ze het al aan om zich te presenteren. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen horen hoe ze er het vanaf gaan brengen. Toegang is gratis!

Met de huidige zonnige weersvoorspellingen belooft het een heerlijke ontspannen happening te worden. De respectievelijke dirigenten Karel van Dee en Waldo van Wijk zullen hun orkesten en het jeugdkoor inspireren tot hoge muzikale prestaties tegen de achtergrond van het robuuste kasteeltje Dussen.
In het kasteel zelf zijn er vanaf 13.00 uur elk uur rondleidingen. Voor houders van een vriendenpas is de entree gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Kasteel Dussen

Dussen

Deel dit bericht met je vrienden!