donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Overgang oude naar nieuwe kerk

22 juni 2012


WIJK EN AALBURG -  Hervormd Aalburg: Na de plechtige ceremonie “van oude kerk naar nieuwe kerk” op vrijdag 22 juni, vindt er een gezellig samenzijn plaats met een hapje en een drankje.

Het programma voor deze avond is geïnspireerd door 2 Bijbelgedeelten: 1 Koningen 8 (ingebruikname  tempel door Salomo) en de intocht van de Ark in Jeruzalem (1 Kronieken 15 en16).

U wordt allemaal heel hartelijk uitgenodigd om op 22 juni aanwezig te zijn. Op  een bijzonder, uniek  moment in de geschiedenis van de Hervormde Gemeente Aalburg komt de gemeente in stilte samen  in de oude kerk.  We zingen enkele liederen, lezen een aantal toepasselijke Bijbelgedeelten en spreken enkele gebeden uit. Terwijl de koperblazers spelen, dragen we de Kanselbijbel, het Avondsmaalstel en het Doopvont in een stoet naar de nieuwe kerk. In de nieuwe kerk vervolgen we de samenkomst met het zingen van enkele liederen en het lezen uit de Bijbel.

Op deze manier willen we onze God danken voor alle zegeningen, met elkaar schuld belijden voor alle fouten, met elkaar te bidden om toewijding, vergeving, eenheid en verbondenheid.

 Vanaf 20.30 – 22.30 uur: Feest in en om de nieuwe kerk.

Er worden tafels en banken geplaatst op de parkeerplaats. In een feestelijke sfeer willen we met elkaar eten en drinken. De kosten voor de maaltijd (barbecue) bepaalt u zelf. Er staat een maquette waar u uw bijdrage in kan doen.  

Omdat we niemand willen teleurstellen, vragen we u om door te geven met hoeveel personen u komt. U kunt zich tot uiterlijk 16 juni via het opgaveformulier opgeven.

Klik hier om naar het Opgave formulier te gaan.

 Iedereen heel hartelijk welkom!!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg

0648 380801

www.hervormdaalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!