vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Truckersdag

16 juni 2012
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

GIESSEN - Truckerdag. Deze dag wordt georganiseerd door de Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel voor mensen met een verstandelijke beperking.

Dankzij de medewerking van heel veel enthousiaste transportondernemers en chauffeurs is deze tocht weer mogelijk. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus nemen deel en zullen door het Land van Heusden en Altena rijden. Ook zijn er veel vrijwilligers bij deze dag betrokken; zij zorgen onder andere voor begeleiding van de deelnemers, het regelen van het verkeer en verzorgen van de broodmaaltijd.
 
De tocht begint in Giessen, bij Transportbedrijf Van der Stelt aan de Expeditiestraat 9. Om 9.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt, waarna de stoet rond 10.00 uur zal vertrekken.
 
De route gaat vanuit Giessen naar Babyloniënbroek, Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen, Genderen en via Wijk en Aalburg, Veen en Andel weer terug naar Giessen.
 
Rond 13.30 uur eindigt de rit weer bij Transportbedrijf Van der Stelt, waar dan een broodmaaltijd klaar staat. Voor gezellige muziek wordt gezorgd door “Brabants Bont Ael” en door zanger Wim v.d. Heuvel uit Werkendam.
 
De volledige routebeschrijving is te zien op de site van Stichting Sport en Spel Gehandicapten.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

St Sport en Spel

Giessen

www.stichtingsportenspel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!