vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wegafsluitingen

08 juni 2012
Van vrijdag 08 juni 2012 tot en met zaterdag 16 juni 2012


WERKENDAM / NIEUWENDIJK - In juni zijn enkele wegafsluitingen vanwege evenementen in de kernen Werkendam en Nieuwendijk.

Werkendam

8 juni:

In verband met het opstellen voor het defilé van de avondvierdaagse is vrijdag 8 juni het parkeerterrein aan de Gedempte Haven in Werkendam afgesloten van 17.00 uur tot ca. 20.00 uur.

13 juni:

Op woensdag 13 juni wordt door basisschool ’t Kompas in het kader van de Nationale Straatspeeldag/Buitenspeeldag activiteiten georganiseerd. Hiervoor wordt de Snellenweer  voor ’t Kompas tussen 8.30 en 12.20 uur afgesloten. Bewoners van de Voetweide en de Pauwelsweer kunnen hun woning via de Pauwelsweer bereiken. Dit geldt ook voor de bewoners van de Zonnestraal.

16 juni:

Op zaterdag 16 juni vindt er een stratenloop in Werkendam plaats. Gedeelten van de volgende straten zijn vanaf circa 13.00 tot circa 15.30 uur afgesloten: Van Randwijklaan (vanaf de Klaproos tot de Wilgenlaan), Wilgenlaan, Raadhuislaan, Sportlaan, Nonnenweer, Voorstevliet, Wierinxwal, Sportlaan, Hooftlanden, Sigmondstraat. De afsluitingen zullen door middel van bebording worden aangeven.

Nieuwendijk:

Op zaterdag 9 juni zijn de volgende straten overdag gedeeltelijk afgesloten vanwege de jaarmarkt: een deel van de Vijverstraat en de gehele Hasselmanstraat.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Werkendam

Werkendam /Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!