woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Playbackshow

06 juni 2012


NIEUWENDIJK - Na een jaar afwezigheid is de 2012 het jaar van de terugkeer van de playbackshow. Omdat de animo voor het opvoeren van een playback act in de feestweek van 2010 zeer laag was, hadden wij besloten om in 2011 de playbackshow niet in ons programma op te nemen. Dit leverde bij verschillende mensen toch wel vragen op waar die altijd leuke en gezellige playbackshow toch was gebleven. Daarom keert de playbackshow dit jaar terug, voor zowel kinderen als volwassenen. Dus houd je van muziek en acteren. Meld je dan aan voor dit altijd leuke evenement. Ook de volwassene in ons dorp, aarzel niet en geef u op. U als volwassene kunt er voor zorgen dat deze avond een extra leuke wending krijgt door een verrassende act neer te zetten. Wij hopen dan ook dat er zowel bij de kinderen als bij de volwassenen er voldoende aanmeldingen komen, zodat de playbackshow, net als in het verleden, weer een avond vol gezelligheid en inspirerende amuserende playback acts is.

Elk jaar is het weer een verrassing welke artiesten zullen worden uitgekozen om door het jeugdige Nieuwendijkse talent te worden geplaybackt. In ieder geval zal het weer een leuke gevarieerde mix worden van gouwe ouwe en de nieuwste tophits. In twee leeftijdscategorieën zal er worden gestreden om de bekers en om de opvolgers te worden van de winnaars van 2010.

Wij hopen dan ook dat de tent weer vol zal zitten met nerveuze ouders (die hun kroost zelfs vanuit de zaal nog proberen te coachen), oma's en opa's die trots tegen hun buren zeggen: 'Da's mijn kleindochter die daar staat', broertjes, zusjes en andere familieleden en bekenden. Bij deze nog wel een extra oproep aan de jongens uit het dorp om ook eens mee te doen, want de laatste jaren was het mannelijk geslacht wel héél erg onderbedeeld. Alle deelnemers krijgen weer een leuk aandenken en natuurlijk zal ook de jury niet ontbreken. Met veel plezier zullen zij de artiesten-in-de-dop op een positieve manier beoordelen en de moeilijke taak op zich nemen om te bepalen wie er dit jaar de glorieuze winnaars zullen zijn. Na afloop zal er natuurlijk weer worden gezorgd voor een gezellige after-party. Vanaf vandaag kun je jezelf opgeven door een e-mail te sturenr 

Vermeld hierbij je naam, leeftijd en het liedje dat je wilt gaan playbacken. Wacht niet te lang, want er is slechts plaats voor ongeveer 20 acts en VOL=VOL. Bij de volwassenen is er plaats voor 10 acts en het gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Ook hier geldt: opgeven door een mailtje te sturen met de juiste gegevens.

Locatie: Feesttent 
Kosten: leden gratis ,  niet leden: € 4,00

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Nieuwendijkse Oranjevereniging

Nieuwendijk

secretariaat@novnieuwendijk.nl www.novnieuwendijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!