vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ladies Only

16 mei 2012
Van 17:00 uur tot en met 23:00 uur

SLEEUWIJK - V.V. Sleeuwijk organiseert wederom een Ladies Only. Na aanleiding van het onlangs gehouden schoolvoetbaltoernooi, het geweldige succes van ons Dames 1 team en het plezier van vorig jaar kon het niet uitblijven ook dit jaar weer een  Ladies Only te organiseren. Tijdens deze Ladies Only gaat het om meiden en dames kennis te laten maken met de voetbalsport. Het maakt niet uit of je nu 8 of 88 bent, of je wel of niet kan voetballen, slechts het plezier onderling is wat telt.

Dat het niet meer alleen een mannenwereld is getuige het aantal  speelsters bij de V.V. Sleeuwijk. Meer dan tachtig speelsters verdeeld over zeven teams, trainen en spelen inmiddels al in competitie verband. Er is zelfs een dames veteranen groep die het leuk vind, één keer per week te trainen en zo af en toe een wedstrijd te voetballen tegen andere veteranen dames.

Waarom niet een keer geprobeerd. Je zult zien dat voetballen voor iedereen leuk is, ongeacht je leeftijd of hoe goed je bent. Denk je nu, ik heb geen voetbalschoenen of scheenbeschermers, maak niet uit, met sportschoenen gaat het net zo goed en het gaat tenslotte om het plezier. Geef je op via de website als je mee wilt doen. 

Kom je kijken is ook goed, waarschijnlijk zal de sfeer je meer dan bevallen. Let wel zoals de titel al zegt is het alleen voor dames en meiden.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

vv Sleeuwijk

Sleeuwijk

www.vvsleeuwijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!