donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Tewaterlating rescueboten Trident

12 mei 2012
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

AALBURG - Op 12 mei 2012 zullen de rescueboten officieel te water worden gelaten die de Wijkse Zeil Vereniging Trident heeft kunnen aanschaffen door het fonds Coöperatief Dividend van de Rabobank. Aan deze gebeurtenis zal natuurlijk een feestelijk tintje geven worden als start van het jeugdzeilseizoen! Het jeugdzeilen neemt sinds enkele jaren een actieve plaats in binnen de watersportvereniging WZV Trident in Wijk en Aalburg.

Een groep enthousiaste jeugdzeilers geniet op de prachtige Bergsche en Afgedamde Maas van de zeilsport, de wedstrijden en de gezellige haven. Om ook nieuwe jeugd kennis te laten maken met deze fantastische sport zal op de openingsdag van het jeugdzeilseizoen bij WZV Trident op 12 mei ook een zeilclinic plaatsvinden.

Het programma op 12 mei 2012: - Om 13.00 uur te water lating van de rescueboten - Zeildemonstratie FD Klasse door enkele Tridentleden op de Afgedamde Maas; - Vervolgens kunnen alle jeugdleden van WZV zelf gaan zeilen in een boot van de vereniging of van hen zelf, de rescueboten zijn paraat! -

Tijdens een programma van 14.00 tot 16.00 uur is geïnteresseerde jeugd tussen de 8 en 12 jaar welkom op de haven voor de zeilclinic. De clinic biedt je de mogelijkheid om zowel in praktijk als theorie kennis te maken met het zeilen en kun jij zelf ervaren wat het is om aan het roer te zitten!

Wil je meedoen?
Meld je dan aan tot uiterlijk 5 mei per email of bel met voor informatie. Als vervolg op de zeilclinic beginnen vanaf 20 mei bij WZV Trident weer jeugdzeillessen. Een aankondiging hiervan staat op de website of mail voor meer informatie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

WZV Trident

Wijk en Aalburg

0416 880400

leerzeilen@gmail.com www.wzvtrident.nl
Deel dit bericht met je vrienden!