donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Feestweekend voor RoPaRun

11 mei 2012
Van vrijdag 11 mei 2012 tot en met zaterdag 12 mei 2012


ALMKERK - In het weekeinde van 11 en 12 mei staat Almkerk bol van de activiteiten; een grandioze "Night of the Proms", optredens van diverse artiesten, een heus korenfestival, braderie en als klap op de vuurpijl een fantastisch optreden van "De Corona's".  Waarom?  Om geld in te zamelen voor mensen met kanker!

Team Almkerk is opgericht om mee te lopen met de Roparun: een estafette-loop van Parijs naar Rotterdam waarbij het doel is om door het leveren van een sportieve prestatie, geld in te zamelen om het leven van kankerpatienten wat draaglijker te maken. De Roparun zelf vindt plaats van 26 t/m 28 mei 2012.

Komende vrijdag en zaterdag wordt er in en rondom de feesttent in Almkerk flink uitgepakt met een groots en gevarieerd programma waarbij voor jong en oud van alles is te beleven.
De vrijdag-avond is gereserveerd voor een groots opgezette Night of the Proms met diverse top-artiesten die, in samenwerking met muziekvereniging Nooit-Gedacht, een geweldige avond zullen verzorgen waarbij klassiek en pop elkaar ontmoeten.

Op zaterdag is het terrein rondom de feesttent gereserveerd voor een bijzondere braderie met uiteenlopende activiteiten.
Vanaf 11.00 uur barst het programma los:
Voor de kinderen zijn er springkussens, spellen, pony's etc en het grote publiek kan genieten van oude auto's, marktkramen, diverse optredens, een bijzondere bbq, een heus korenfestival en de Dakar-Trucks van zowel team de Rooy als team Veka.
Daarnaast zal een speciale veiling plaatsvinden waarbij bijzondere veiling-items voorbij komen die u zeker niet mag missen!

Die zaterdagavond komt een wel heel bijzondere band naar Almkerk: De Coronas.... Een fantastische band waarbij stand-up-popmuziek een prominente rol speelt en waarbij het publiek actief bij de grandioze show wordt betrokken.
Overal waar de Coronas komen is het groot feest en ook in de feesttent in Almkerk zal het publiek zich geen moment vervelen.

Kortom... alle reden om dit weekeind naar de Feesttent Almkerk te komen en Team Almkerk te steunen.

Deel dit bericht met je vrienden!