zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Koninginnedag Andel

30 april 2012
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - 09.30 UUR AUBADE (alle leeftijden)

Samen met het AFC brengen we een eerbetoon aan onze Koningin door liederen te zingen. De gedecoreerden zullen in het zonnetje gezet worden. U komt toch ook?

10.30 UUR BOERENGOLF VOOR IEDEREEN (alle leeftijden)

Altijd al eens een balletje willen slaan? Grijp uw kans om samen met uw kind, vriend, vriendin, vader, moeder, partner enz., want wij zorgen ervoor dat u in staat bent om via een parcour uzelf een weg door Andel te slaan!! Het is de bedoeling dat u met een, door uzelf samengestelde, groep vertrekt vanaf de toren en de strijd aanbindt met het team dat gelijkertijd vertrekt. Het aantal slagen waarmee u zich door Andel slaat, is bepalend voor de einduitslag.

N.B. kinderen kunnen zelfstandig deelnemen onder begeleiding van minimaal één volwassene. Deelname is altijd op eigen risico en verantwoordelijkheid. U kunt zich opgeven via jonathan_verwijs@hotmail.com.

13.30 UUR ZESKAMP (deelners minimaal 16 jaar, publiek alle leeftijden)

Vorig jaar ook zo genoten van de strijd tussen de teams met het heerlijke weer? Of het nu als deelnemer of publiek is, de zeskamp zorgt altijd voor vermaak!! Wij vertrouwen erop dat er weer veel mensen staan te popelen om deel te nemen. Opgeven kan via arnoud_94@hotmail.com.

20.00 UUR FEESTAVOND MET AELSE TOP 30 EN DJ RONNIE (alle leeftijden)

Er is weer een ouderwetse feestavond op het plein bij de tent(je) waarbij de Aelse Top 30 allertijden voor het eerst te horen is. Gedurende de dag kunt u zelf deze top 30 samenstellen door uw stem uit te brengen op de lijsten die vanaf ’s ochtends 09.30 uur te vinden zijn rondom de tent. U brengt toch ook uw stem uit op uw favoriete nummer om er ’s avonds heerlijk naar te luisteren??

Zonder u en uw aanwezigheid kunnen wij deze festiviteiten niet organiseren, dus wij zien u graag tijdens Koninginnedag op het plein bij de Romboutstoren.

Met oranje groet,

Bestuur Oranjevereniging Juliana

Info

Organisator:

Adres:

Oranjevereniging Juliana

Andel

Deel dit bericht met je vrienden!