donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Koninginnedag Genderen

30 april 2012
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

GENDEREN - De Oranjevereniging heeft besloten de Zeskamp in 2012 weer op het programma te plaatsen: een gezellig spektakel. Ook het succesvolle avondonderdeel van de zeskamp ‘Genderen heeft talent’ zal doorgang vinden. 

De kaartverkoop voor de Hollandse Avond van 2012 start bij aanvang van de zeskamp. Dit geldt ook voor de via internet bestelde kaarten.

Uitgebreid programma:
We beginnen met een aubade met muzikale ondersteuning van muziekvereniging Excelsior en het hijsen van de vlag. Iedereen, dus ook alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool (ook kinderen die niet op de basisschool zitten), is om 09.30 uur van harte welkom.

Na de aubade zullen we de ballonnen oplaten en zal de prijswinnaar van vorig jaar bekend worden gemaakt. Zorg dat je op tijd bent bij het Dorpshuis aan de Rondedans in Genderen! 

Vanaf 10.15 uur  zal Circus Theater Vladimir een kinderprogramma verzorgen. 
Eenmaal uitgeslapen is Vladimir een brutale clown, die er niet voor terugdeinst het publiek in de maling te nemen. Uitgelachen door het publiek windt ie zich dermate op, dat niets hem meer kan stuiten. Van zijn geliefde maatjes in de voorstelling, drie kikkers en een kip, die hij nog net van een diner kon redden, verwacht hij volledige inzet. Ook van het publiek is medewerking onontbeerlijk voor het welslagen van zijn acrobatische capriolen.
Kortom: Een dynamische voorstelling met muziek, éénwielers, jongleren, dieren en evenwichtskunst. Door de combinatie van clownerie, cascadeacrobatiek en theater is deze zeer interactieve voorstelling geschikt voor kinderen (4-12) .

Deze voorstelling zal ongeveer een uur duren en is geheel gratis. Wij hopen dat alle kinderen naar het Dorpshuis zullen komen. 

Middagprogramma
Voor het zesde achtereenvolgende jaar wordt er een ZESKAMP gehouden achter het Dorpshuis op het grasveld van familie Thur.
We beginnen om 13.00 uur en hopen rond 17.00 uur klaar te zijn. We hopen op een brede belangstelling voor de zeskamp, we rekenen dan ook op veel teams. Minimaal 8 personen per team. Het belooft wederom een gezellige, sportieve middag te worden.

Als team meedoen? Opgeven kan door een mail te sturen. De Oranjevereniging zal zorgdragen voor de verschillende spelonderdelen, waarbij het rode draadspel niet zal ontbreken.
Bij erg slecht weer is het alternatief: een gezellig binnenprogramma in beide zalen van het Dorpshuis. We denken dan aan kaarten, mens erger je niet, dammen, sjoelen, (kinder)bingo en dergelijke.

Avondprogramma: ‘Genderen heeft talent’:
Net als vorig jaar willen we de avond gebruiken voor ‘Genderen heeft talent’. We zoeken talent op het gebied van bijvoorbeeld playback, zang, dans, sport, gitaarsolo, goocheltrucs etcetera. Het gaat er om dat je het publiek kunt vermaken.
Er wordt verschil gemaakt tussen de categorieën t/m 12 jaar en 13+. Er zijn leuke prijzen te verdienen! Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen heeft ‘talent’ en kan dit laten zien. De playbackact is voor de zeskampteams een verplicht nummer en wordt voor hen apart beoordeeld.
Zij doen ook mee voor het ‘Genderen heeft talent’ programma vanaf 13 jaar.

De avond start om 19.00 uur en we gaan er een gezellige avond van maken. Zal het bestuur van de Oranjevereniging ook een optreden verzorgen? Kom naar het Dorpshuis en je maakt het mee.

Opgeven voor ‘Genderen heeft talent’ kan bij Jan Minnaard of door een mail te sturen.

 09.30 uur aubade en ballonnen op laten
10.15 Kindervoorstelling Circus Theater Vladimir
13.00 uur tot 17.00 uur Zeskamp op grasveld achter Dorpshuis.
19.00 uur tot 24.00 uur "Genderen heeft Talent"

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Oranjevereniging Juliana Genderen

Genderen

0416 - 352283

info@zomerfeestgenderen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!