donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Oranjefeest

27 april 2012


WERKENDAM - Het belooft weer een mooi Oranjefeest te worden met een zeer gevarieerd programma en optredens van diverse artiesten, bands en DJ's. In de feesttent zullen dit jaar onder andere optreden: Pretband Dakkeraf, De mannen van Oranje, DJ Rene, De Zware Jongens, Django Wagner en de Lawineboys.

Op vrijdagavond 27 april zal niemand minder dan Jan Smit zijn opwachting maken in de feesttent in Werkendam! Om deze avond toegang tot de feesttent te krijgen hebben ook leden van de Oranjevereniging een toegangskaart nodig. Daarom zal er speciaal voor leden een voorverkoop van toegangskaarten plaatsvinden. Deze kaarten kosten voor leden slechts 6 euro per stuk.

De kaarten zullen in de voorverkoop alleen aan onze leden worden verkocht. Let wel er zijn 1.600 kaarten beschikbaar dus wees er snel bij als u dit spetterende optreden wilt bijwonen! Uiteraard verwachten wij alle kaarten aan onze leden te verkopen.
Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan de overgebleven kaarten vanaf 2 april 2012 in de vrije verkoop voor € 25, - per toegangskaart (voor niet-leden). Wij maken u erop attent dat u zonder geldig toegangsbewijs voor vrijdagavond 27 april geen toegang heeft tot de feesttent ook al bent u lid van onze vereniging.

Reserveer nu uw kaarten
U kunt via het kopje 'Kaarten Jan Smit" boven in het menu van de website vanaf heden uw kaarten reserveren, hierbij geldt 1 kaart per lid/gezinslid. U kunt daarvoor het speciale bestelformulier gebruiken, wij vragen u dit compleet in te vullen.  

Gereserveerde kaarten kunnen worden opgehaald tegen contante betaling in de Kwinter te Werkendam op de volgende data:

Woensdag 14 maart         19.00 - 21.30 uur
Donderdag 22 maart        19.00 - 21.30 uur
Zaterdag 31 maart           10.00 – 12.00 uur

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Oranjevereniging Werkendam

Werkendam

www.oranjeverenigingwerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!