vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nationale Sportweek

21 april 2012
Van zaterdag 21 april 2012 tot en met zaterdag 28 april 2012


WERKENDAM - De Gemeente Werkendam is dit jaar geregistreerd als sportgemeente. Dit houdt in dat er tijdens de Nationale Sportweek van 21 tot en met 28 april 2012 verschillende activiteiten worden georganiseerd (deelname = gratis).

Aan de sportverenigingen is gevraagd om in die week tijdens de trainingen de deuren open te zetten voor geïnteresseerden. In het schema hieronder is te zien waar je deze week aan kunt deelnemen. Twijfel niet en kom meedoen met een les die je altijd al eens hebt willen bijwonen!

Woensdag 25 april vanaf 13.30 uur wordt een scholenstrijd georganiseerd bij v.v. Altena (Nieuwendijk) voor de kinderen van groep 3 t/m 8 van alle basisscholen. Hier kunnen teams van basisscholen uit de Gemeente Werkendam strijden tegen elkaar met verschillende sport- en spelactiviteiten. Er worden twee categorieën gemaakt: Groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. Zo kunnen de kinderen tegen hun eigen leeftijdsgenootjes sporten.

Wil je mee doen? Schrijf jouw team dan snel in via onze site: www.scholenstrijdwerkendam.wordpress.com. Inschrijven kan tot 11 april.

Ropeskipping (touwtje springen)
Vrijdag 27 april zal ropeskipping prof Eric de kernen van de Gemeente Werkendam langs gaan om daar te gaan touwtje springen met de kinderen van de basisscholen. De kinderen van de basisscholen worden hier via school van op de hoogte gebracht. Hieronder een overzicht van deze dag:
- 8.30 – 10.00 uur:     Schoolplein Morgenster, Sleeuwijk
- 10.45 – 12.00 uur:    Schoolplein Regenboog, Nieuwendijk
- 13.15 – 15.15 uur:    Parkeerplaats Gemeentehuis, Werkendam

Vanaf 15.15 uur mogen de inwoners van de Gemeente Werkendam zich komen uitleven. Iedereen is van harte welkom!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Gemeente Werkendam

Werkendam

suzanne.kuipers@werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!