vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Motorbootshow

20 april 2012
Van vrijdag 20 april 2012 tot en met zondag 22 april 2012
Van 10:00 uur tot en met 18:00 uur

SLEEUWIJK - “Motorboot 2012” Sleeuwijk Yachting BV “De Brabantse Bootshow” Ondanks de concurrentie aan bootshows in Nederland, organiseert ook Sleeuwijk Yachting BV opnieuw haar eigen Motorboot 2012 in eigen haven.

De inmiddels bekende “Brabantse Motorbootshow” zal wederom een show zijn met een unieke aanvulling op andere bootshows door de geweldige locatie, unieke ambiance en de enorme belangstelling.

U kunt op uw gemak ons ruime aanbod van ongeveer 150 nieuwe- en gebruikte motorboten bekijken. Polyester, staal of aluminium en nieuw, jonge gebruikt of gebruikt, alles is te zien. Geen moeilijke afspraken voor bezichtigingen, maar gewoon langs komen, kijken en ervaren. Neem plaats achter het stuurwiel of bekijk rustig de nieuwste interieurs en modellen. Ervaar hoe mooi de watersport kan zijn en geniet van alle verschillende boten.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op deskundig advies en vrijblijvende uitleg. Er is een gezellige ongedwongen sfeer met live muziek, een hapje en drankje en natuurlijk gratis toegang en parkeren. Oftewel zeker de moeite om een kijkje te komen nemen in de prachtige haven van Sleeuwijk.

Info

Organisator:

Adres:

Sleeuwijk Yachting jachtmakelaars

Sleeuwijk

Deel dit bericht met je vrienden!