zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Start Actief en Gezond Aalburg 60+

19 april 2012
Van 09:30 uur tot en met 12:00 uur

WIJK EN AALBURG - De gemeente Aalburg biedt alle inwoners tussen de 60 en 70 jaar die niet voldoende bewegen de unieke mogelijkheid om daar verandering in aan te brengen. De gemeente start voor deze groep een beweegproject genaamd Actief en Gezond Aalburg 60+. Uit onderzoek is gebleken dat het op peil houden van fitheid en gezondheid met het klimmen der jaren steeds belangrijker wordt. Bent u 60+, maar uw partner nog niet, en wilt u toch samen deelnemen aan het beweegproject dan is dit ook mogelijk.

Deelname aan het project biedt u de gelegenheid om:
 uw fitheid te laten meten;
 kennis te maken met verschillende bewegingsactiviteiten;
 begeleiding op maat te krijgen;
 in  een informele en gezellige sfeer in contact te komen met andere mensen.

De startbijeenkomst van het project is gepland op woensdag 19 april van 9.30 uur tot 12.00 uur . Bij de deelnemers wordt dan een fitheidtest afgenomen. Ook krijgt u meer informatie over het programma en wordt er een stappenteller uitgereikt.

Uw eigen bijdrage voor het bewegingsproject is vastgesteld op slechts € 40,= (alles inclusief) voor het gehele programma. Het project bestaat uit TIEN verschillende beweeglessen en eindigt in november 2012. De lessen zullen over het algemeen plaats vinden op de donderdagochtend in Wijk en Aalburg of op locatie.

Dus: als u het gevoel heeft dat u onvoldoende beweegt (minder dan 30 minuten per dag) en deze opzet spreekt u aan, ga dan met ons de uitdaging aan om meer te bewegen!

Geef u op vóór uiterlijk 12 april bij mevrouw A. (Anne-Marije) Edelman. Voor informatie of vragen kunt u ook bij haar terecht.
 

Deel dit bericht met je vrienden!