vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Tennis Stratentoernooi

01 april 2012
Van 11:00 uur tot en met 23:00 uur

WOUDRICHEM  - Op zondag 1 april opent TV Woudrichem haar deuren. Om 11.00 uur verzorgt Tennisschool V & P voor zowel kinderen als volwassenen een anderhalf uur durende clinic waarbij alle basistechnieken geoefend worden.

Aansluitend is er een stratentoernooi voor iedereen die het leuk vindt om met buurtjes een actieve uitdaging aan te gaan. Diverse straten en/of wijken, gekleed in teamtenue, zullen op deze dag de strijd met elkaar aangaan. Een team kan gevormd worden door 4 – 6 spelers en bestaat voor minimaal de helft uit niet-leden.

Welke straat heeft het meeste talent in huis?

Voor de kinderen is er ’s middags een spelletjesprogramma met o.a. ponyrijden en een springkussen.

10.30 – 11.00 uur ontvangst deelnemers

11.00 – 12.30 uur tennisclinic voor kinderen en volwassenen, verzorgd door Tennisschool V & P waarbij alle basisvaardigheden worden geoefend.

13.00 – 16.00 uur stratentoernooi voor iedereen vanaf 13 jaar, die het leuk vindt om met buurtjes een actieve uitdaging aan te gaan. Diverse straten en/of wijken, gekleed in teamtenue, zullen op deze dag de strijd met elkaar aangaan. Elk team bestaat uit 4 – 6 spelers, voor de helft niet-leden. Welke straat heeft het meeste talent in huis?

13.00 – 16.00 uur activiteitenprogramma voor kinderen met o.a. tennisspelletjes, ponyrijden en een springkussen.

16.00 – 18.00 uur afsluiting met een hapje en (fris)drankje.

Vraag dus al je vriendjes, vriendinnetjes, buren, kennissen en alle andere sportievelingen die je kent om mee te doen! Deelname is gratis.

Voor rackets wordt eventueel gezorgd.
Aanmelden voor 21 maart.
Meer informatie op de website

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!