donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Concert Marinierskapel

22 maart 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Muziekvereniging Irene uit Werkendam viert dit jaar haar 65 jarig bestaan. Mede naar aanleiding daarvan is het gelukt om de Marinierskapel der Koninklijke Marine, een uniek concert te laten verzorgen op donderdag 22 maart.
 
Werkendam is nauw verbonden met de Biesbosch, het natuurgebied waarin aan het eind van de Tweede Wereldoorlog onderduikers, geallieerde piloten maar ook voedsel en medicijnen door vijandelijk gebied vervoerd werden met behulp van heldhaftige verzetshelden, de zogenaamde ‘linecrossers’. Deze concertavond wordt opgedragen aan die linecrossers en oud-strijders uit het Land van Heusden en Altena.
Het concert zal in zijn geheel worden gewijd aan muziek uit de oorlogstijd en zal dus veel bekende, maar ook minder bekende werken bevatten uit talloze films en documentaires welke gemaakt zijn over de tweede wereldoorlog.

Toegangskaarten voor dit concert in de Crosser in Werkendam, zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro bij A.C. Konings op telefoonnummer 0183 503113 of via ariekonings@hotmail.com.
Ook bij Bloemen en Kadoshop Flower Power en Kapsalon Piet Vos in Werkendam zijn kaarten verkrijgbaar.

Info

Organisator:

Adres:

Muziekvereniging Irene

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!