woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

NL Doet bij TV Woudrichem

17 maart 2012


WOUDRICHEM - Na het daverende succes van vorig jaar wil TV Woudrichem dit jaar nog meer projecten aanpakken tijdens de jaarlijkse OPFRISDAG.

'Vorig jaar hebben we de bloembakken aangeschaft en die gaan we natuurlijk dit jaar weer vullen met gezellige plantjes. De dames die vorig jaar deze planten zo goed verzorgd hebben, wil ik bij deze nog even bedanken. Top dames, zonder deze zorg hadden ze het vast niet zo lang zo mooi gedaan!

Ook gaan we een vervolg geven aan het schilderen van de kantine. Zoals velen van jullie hebben gezien tijdens de zeer drukbezochte en vooral gezellige nieuwjaarsbijeenkomst heeft de binnenkant van de kantine een kleur-metamorfose ondergaan! Dit willen we tijdens de OPFRISDAG doorzetten in het hele gebouw. We hebben al 10 liter gratis verf via de Flexa actie “ Kleur een clubhuis” (met dank aan Jan Pellicaan) kunnen scoren, dus we kunnen in de kleedkamers en toiletruimtes aan de slag om deze net zo mooi te maken als de kantine. Graag wil ik iedereen die een beetje handig is met een kwast uitnodigen om een handje toe te steken!

Natuurlijk moet ook de buitenboel weer een lekker sopje krijgen en zullen de terrassen schoongespoten worden. Bij deze: alle mannen die van hoge druk houden, zijn hierbij van harte uitgenodigd! Als het even meezit, krijgen we een subsidie omdat we met onze OPFRISDAG aangesloten zijn bij NL DOET en daarvan zullen we professionele hogedrukspuiten gaan huren. Leuk werk lijkt me.

Ook zouden we graag een verhoging timmeren bij de bankjes tussen baan 2 en 3, zodat de mensen met niet zulke lange benen daar ook weer comfortabel kunnen zitten.

MET ANDERE WOORDEN: GENOEG TE DOEN, DUS KOM OP ZATERDAG 17 MAART EN HELP MEE OM ER WEER EEN TOP JAAR VAN TE MAKEN!!!

Net als vorig jaar is de beloning naast koffie met wat lekkers, een verzorgd en gezellig park en daar genieten we toch allemaal van!

 

Info

Organisator:

Adres:

TV Woudrichem

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!