woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Podium voor regionale dichters en muzikanten

06 maart 2012
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

WERKENDAM - Na een goed bezochte start van het nieuwe podiumjaar in februari is er weer een editie van het gratis en laagdrempelige Nederlands Dichters Podium (N.D.P.) in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17.  
De woorden van de dichters en de tonen van de muziek zullen tussen 19.30 uur en ca. 21.00 uur te horen zijn.

Dichter van de Maand®
Corrie Leermakers is een bijzonder woordkunstenares uit Den Bosch. Na haar gedicht zal zij als verhalenverteller het publiek meenemen naar een wereld waar de dagelijkse zorgen even vergeten worden.

Muzikale omlijsting
De muzikale invulling wordt deze keer verzorgd door vocalist Theo Sterk uit Sleeuwijk. Theo zingt vele stijlen en zal twee keer optreden tijdens de avond. 
 
Voor het Open Podium zijn al een paar aanmeldingen, maar er is nog plaats voor anderen; iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden bij Marcel Vaandrager. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen.
 
Voor meer informatie zie de website of mail.  
 
Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door RABO Bank, Bibliotheek Altena  en de gemeente Werkendam.
Deel dit bericht met je vrienden!