donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Themaavond

29 februari 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

ANDEL -  VEG. De Koningshof organiseert een thema-avond: “Wat betekent het dat Jezus Christus in mij leeft?’’

De spreker deze avond is Peter Hazenoot. Peter is werkzaam als evangelist bij Stichting Wereld Evangelisatie Nederland en reist regelmatig naar Aruba voor Mission Aruba, Magdalena Project, dit is een evangelisatieproject onder prostituees in Aruba. Peter spreekt regelmatig in elke gemeente die hem uitnodigt. Van baptisten tot Hervormde gereformeerde bond en in Pinkstergemeenten, interkerkelijk dus.

We gaan nadenken over de vraag wat het betekent als Jezus Christus in je leeft. Wat heeft Hij volbracht en wat betekent dat voor je persoonlijke leven? En dan niet alleen voor de verre toekomst, maar voor het hier en nu? Soms lijken we genoegen te nemen met vergeving van zonden en het vooruitzicht op de hemel, maar Christus wil ons zoveel meer geven, overvloeiende genade. We gaan dit verder uitdiepen en met elkaar nadenken wat dit precies inhoudt zodat we het meer kunnen begrijpen, aannemen en er vanuit leven.

Na de spreekbeurt is er gelegenheid om vragen te stellen. Deze thema-avond is tevens de startavond van een periode van 40 dagen van bezinning voor Pasen, waarin dit thema ook centraal zal staan. U bent allen hiervoor van harte uitgenodigd! De toegang en koffie is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

VEG De Koningshof, Burg. van der Schansstraat 50 te Andel 
Voor informatie kunt u terecht bij Petra Vos.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

VEG De Koningshof

Andel

0183- 44 39 13

Deel dit bericht met je vrienden!