zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Open Dag Peuterspeelzaal Woudrichem

18 februari 2012
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

WOUDRICHEM -  Peuterspeelzaal Pippeloentje uit Woudrichem houdt een Open Dag.  Alle ouders met hun kinderen zijn welkom om kennis te maken met de peuterspeelzaal.

Enkele maanden geleden verhuisde Pippeloentje mee met Hoppas naar het oude politiebureau aan Baljuw 1 te Woudrichem. De enthousiaste leidsters en vrijwilligers staan klaar om alle geïnteresseerden de peuterspeelzaal in het nieuwe gebouw te laten zien.

Vanaf 2 jaar
In Woudrichem bestaat de peuterspeelzaal uit vijf verschillende groepen, waarvan 1 instroomgroep. Op de instroomgroep kunnen peuters vanaf 2 jaar terecht om samen met andere kleintjes rustig te wennen aan het nieuwe ritme van een peuterspeelzaal. Vanaf 2,5 jaar gaan de kinderen naar de volgende groep waar ze blijven tot ze naar de basisschool gaan.
 
Spelen & Leren
Op de peuterspeelzaal kunnen peuters spelen met leeftijdgenootjes en zo spelenderwijs bepaalde vaardigheden leren. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Ze krijgen op de speelzaal hun eerste speelkameraadjes en leren om zich in een groep te bewegen.

Peuterspeelzaal Pippeloentje heeft nog plaats voor nieuwe peuters, aanmelden of meer informatie kan door de te bellen. 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Peuterspeelzaal Pippeloentje

Woudrichem

(0183) 442662.

Deel dit bericht met je vrienden!