dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Podium regionale dichters

07 februari 2012
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

 WERKENDAM - Het gratis en laagdrempelige Nederlands Dichters Podium (N.D.P.) start in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17.  Op dit eerste podium na het winterreces zullen de woorden van de dichters en de tonen van de muziek tussen 19.30 uur en 21.00 uur te horen zijn.

Dichter van de Maand®
Marlin J. Peters is Neerlandicus en speelt vakkundig met woorden in haar gedichten.  Zij zal, naast haar gedichten en de toelichting daarop, het publiek ook meenemen in de wereld van de poëticale visies.

Troubadour
De muzikale invulling wordt deze keer verzorgd door Bertan van der Veer uit Dussen; hij noemt zichzelf een ‘Speelman, Troubadour en Entretaineur’ . Bertan zal twee keer optreden tijdens de avond. 
 
Voor het Open Podium zijn al een paar aanmeldingen, maar er is nog plaats voor anderen; iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden bij Marcel Vaandrager. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam

info@marcelvaandrager.nl. www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!