donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Marriage Course Genderen

11 januari 2012
Van woensdag 11 januari 2012 tot en met woensdag 21 maart 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

GENDEREN - Op woensdag 11 januari 2012 start er in Genderen een Marriage Course. De Marriage Course is een serie van zeven bijeenkomsten, ontwikkeld om (getrouwde) stellen te helpen hun relatie te versterken. De cursus biedt u op een eigentijdse en laagdrempelige manier de mogelijkheid om over een groot aantal onderwerpen samen door te praten.

Elke avond begint met een dineetje voor twee, ieder stel beschikt namelijk over een eigen tafeltje. Na het dineetje volgt een inleiding over het onderwerp van die avond. De onderwerpen zijn onder meer: communiceren, conflicten oplossen, ouders en schoonouders, onderlinge verschillen, enz. Daarna bespreek je samen het onderwerp aan de hand van oefeningen uit je werkboek. Deelnemers beschouwen de cursus over het algemeen als een ‘verrijkend avondje-uit’.

De Marriage Course is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn/haar relatie. Getrouwd of niet, jong of oud, kerkelijk of juist niet, iedereen is welkom! De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer op de volgende avonden: 11, 18 en 25 januari, 1, 15 en 29 februari en 21 maart.
De kosten van deze cursus bedragen € 185,-. Dit is inclusief het cursusmateriaal en de maaltijden.
 
Kijk voor meer informatie over de Marriage Course op www.marriagecourse.nl.

Voor aanmeldingen en aanvullende informatie kunt u mailen of bellen met Bert en Petra Vos.

Deel dit bericht met je vrienden!