woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Start duikopleidingen

07 januari 2012
Van 18:30 uur tot en met 20:00 uur

GIESSEN - In De Kikvors” gaan de nieuwe duikopleidingenvan start.

Als je je altijd al afvroeg wat er onder de oppervlakte verborgen ligt, kun je dat nu uitvinden. Begin de reis van je leven met de PADI Open Water Diver-cursus. Het zal je voor altijd veranderen.

In de PADI Open Water Diver-cursus leert je Instructeur je de basis van het duiken met perslucht. Je begint in een zwembad of water dat op een zwembad lijkt en gaat daarna verder in buitenwater (zee, meer, steengroeve enz.). De achtergrondkennis krijg je gaandeweg.

Het ontvangen van je PADI Open Water Diver Brevet is pas het begin. Als gebrevetteerd duiker wachten je fantastische duikbestemmingen, stimulerende mensen, ongeëvenaard avontuur en opmerkelijke rust. En, als je verder gaat met je avontuur en ervaring krijgt omdat je meer cursussen gaat doen, krijg je meer mogelijkheden.

Onze groepen zijn klein  (max. zes leerlingen per groep) en  dat wij staat voor een degelijke en veilige opleiding. Geen massaopleidingen van tien leerlingen per groep, hier houden wij zelf ook niet van.

Op vrijdagavond van 19:30 t/m ongeveer 22:00 uur is de theorie in ’t Rondeel te Woudrichem, de zwembadlessen zijn op zaterdagavond van 18:30 t/m 20:00 uur.

Voor meer info, bel of kijk op onze website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Fantasea

Giessen

0183-301792

www.fantasea.nl
Deel dit bericht met je vrienden!